Als de zomer in aantocht is halen we de bikini’s weer tevoorschijn. Uit onderzoek blijkt dat wij voorkeur hebben voor zwarte bikini’s. Uit dit onderzoek zijn nog meer leuke bikinifeitjes gekomen die we graag met je delen.

90% van de Belgische dames kiest voor een bikini.
Naast de meest populaire kleur zwart zijn ook blauw en koraal rood erg gewild. De kleur van een bikini kan heel veel voor je doen. Kies dus voor de juiste kleur die past bij jouw huidskleur. Door het dragen van de juiste kleur lijk je optisch bruiner! Als je een lichte huidskleur hebt, kun je beter niet voor te felle kleuren kiezen. Helaas is zwart dan ook niet de beste keuze omdat je daardoor bleker lijkt dan je in werkelijkheid bent. Een zwarte bikini is voor een donkere huiskleur wel een hele goede keuze omdat het je huidskleur extra accentueert.

Bikini al ruim 70 jaar oud
De huidige bikini is in 1946 ontworpen door de Fransman Louis Réard en hij heeft het vernoemd naar het eiland bikini. Sindsdien zijn er vele variaties op de markt gekomen en wordt dus nog altijd door vrouwen van alle leeftijden gedragen. Gemiddeld geven we €44,- uit aan een bikini.

Beugel bikini is de meest populaire bikini top
Met stip op nummer 1 staat nog altijd de voorgevormde beugel bikini. Deze geeft de meeste ondersteuning en comfort. Het is de moeite waard om te investeren in een goede kwaliteit die ook je vormen het beste laat uitkomen. Als tweede volgt de push-up bikini, zeer geschikt voor vrouwen met niet al te grote borsten. Je kunt hier ook de plank misslaan als je te ver doorslaat. Dan wordt het onrealistisch en zal het er niet flatteus uitzien.
Op de derde plaats staat de triangle bikini. Die is heel mooi, maar biedt voor grotere borsten vaak niet voldoende ondersteuning, let er op dat de stof van goede kwaliteit is.

“De Rio” is het meest populaire bikini broekje
De Rio slip, ook wel brazilian genoemd, wordt het vaakst gedragen. Deze klassieker is half hoog uitgesneden en past bij bijna elke taille. Het geeft net iets meer bloot dan een hipster en heeft als voordeel dat je benen langer lijken. Heb je brede heupen, kies dan voor een bikinibroekje met touwtjes. Wil je je billen wat meer bedekken dan is een hipster juist een goede keuze.

Sandaaltjes en pareo’s meest geliefde accessoires
Sandaaltjes kunnen je look helemaal afmaken en zijn wel zo prettig op het strand. Een pareo is een echte uitkomst omdat je daarmee net jouw probleemzones kunt bedekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *