I like: dit zijn de interieurtrends voor 2017

Als er één iets is waar ik echt graag mee bezig ben, dan is het interieurinrichting. Af en toe probeer ik mijn eigen interieur wat op te frissen om het zo opnieuw een frisse en nieuwe look te geven.

Ook probeer ik om regelmatig een bezoek te brengen aan een beurs of een tentoonstelling rond interieur, om zo leuke ideetjes op te doen. Dit zijn sowieso de leukste interieurtrends voor 2017.

Marmer is back

Het is een tijdje weggeweest, maar nu is het helemaal terug. Marmer geeft je interieur meteen de look die je wil. Akkoord, echt marmer is niet bepaald goedkoop, maar tegenwoordig bestaan er al heel wat verschillende soorten marmer die een stuk minder kosten.

Goud? Zilver? Neen, koper!

Inderdaad, goud en zilver zijn niet langer de kleuren die ons interieur domineren. Tot voor kort waren dit nochtans twee prominente kleuren die in een stijl tempo populair geworden zijn. Maar toch blijkt nu koper de kleur te zijn die je in je interieur moet hebben. Uit studies blijkt trouwens dat meer dan 90% interesse had in beelden met koper. In tegenstelling tot goud en zilver geeft koper je interieur een warme, gezellige look.

Planten zijn hip

De tijd dat planten een erg dure grap bleken te zijn is helemaal voorbij. Tegenwoordig vind je planten in alle geuren en kleuren, en voor een zeer schappelijke prijs. Hoe tropischer je plant, hoe liever!

Customized furniture

Jaja, dit zal als muziek in de oren klinken bij de doe-het-zelvers onder ons. Uiteraard volstaat het niet om snel wat planken met enkele nagels in elkaar te slaan. Maak op voorhand een tekening van het nachtkastje of het salontafeltje dat je zelf wil maken, koop het juiste materiaal en je kunt beginnen!

Een vloerkleed zorgt voor warmte

Ik hoor heel vaak van mensen dat ze iets missen in hun huis, maar dat ze niet weten wat. Als ik hen aanraadt om een leuk vloerkleed te kopen, dan hebben ze plots de oplossing gevonden. Een leuk vloerkleed zoals een trendy tapijt of een dierenhuid kan je interieur helemaal afmaken. Top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *